Microsoft Azure scenarija

5 Microsoft Azure Cloud scenarija za mala i srednja preduzeća

Da li je bekap neophodan modernom poslovanju, ili se može i bez njega?

Odgovor koji bi svima najviše odgovarao je da bekap nije neophodan. Što i jeste tačno. Stvar je ličnog izbora menadžmenta firme.

Oni koji smatraju da vođenje poslovanja bez prikladnog načina za čuvanje kopija važnih poslovnih podataka firme jeste dobra stvar, neće se baš dobro provesti ukoliko se susretnu sa malverima, prirodnim nepogodama ili jednostavnom krađom hardvera na kom se čuvaju kopije podataka. Koštaće ih godina poslovanja te iste firme…

Cloud računarstvo predstavlja jedan od vodećih IT trendova vezanih za bekap podataka.

Kao što smo već rekli, efikasnost same kompanije zavisi velikim delom od samih podataka firme. Održavanje integriteta podataka i obezbeđivanje dostupnosti podataka je od ključnog značaja za dugotrajno zdravlje firme. Odgovarajuća on premise rešenja za bekap podataka često takoreći poseduju rupe u svojoj efikasnosti, dodatni hardverski uređaji predstavljaju značajan trošak za firmu kao i glavobolju više za menadžment firme.

Microsoft Azure

Pratite najave novih iWebinara

Ukoliko vam se dopao neki od naših iWebinara, a želite da znate kada će biti sledeći i kakav ja plan tema, unesite svoju email adresu i obavestićemo vas o sledećim iWebinarima!

Eliminišite zastarele načine bekapa podataka poput eksternih hard diskova ili određenih servera, i pružite šansu najnovijim tehnologijama poput cloud platforme kakva je Microsoft Azure.

Azure nudi usluge koje proširuju Vaš centar za čuvanje podataka i štite Vašu IT infrastukturu, transformišući poslovanje u hibridno cloud rešenje.

Azure bekap Vam omogućava da povežete postojeće on premise rešenje sa cloud platformom

A što je najbolje od svega- korisnici plaćaju samo ono što im je stvarno neophodno.

Ukoliko želite da saznate više o Microsoft Azure platformi, izazovima računarske sigurnosti i bezbednosti, i načinima na koje Vam Azure može pomoći u izbegavanju situacija pogubnih po vašu firmu, pogledajte Webinar koji smo pripremili za Vas.

Kao što smo i najavili u četvrtak, 09.06.2016. u 11 h možete prisustvovati  webinaru koji će biti posvećen temi – 5 Microsoft Azure Cloud scenarija za mala i srednja preduzeća

Neke od tema koje će biti obrađene na webinaru su:

  • Šta je to Microsoft Azure cloud platforma?
  • Primena Microsoft Azure-a u malim i srednjim poslovanjima
  • Azure cloud servisi
  • Kolaboracija Office-a 365 i Microsoft Azure-a
  • Zašto je back up bitan i koja je razlika između njega i arhiviranja podataka?
  • Disaster recovery
  • Enterprise mobility suite
  • Koje još usluge Azure nudi malim I srednjim poslovanjima?

Snimak iWebinara: