Office 2016

Novosti Office 2016- kroz praktične primere

Moderno poslovanje se teško može zamisliti bez osnovnog Office paketa.
Poslovanje većine firmi se oslanja na korišćenje ovih aplikacija. Od svog prvog izdanja 1990., proizvod se prilagođava konstantnim potrebama zaposlenih za promenom kao i stalnom napretku tehnologije.
Office 2016 u sklopu pretplate na Office 365, kombinuje prednosti skladištenja i saradnje koje nudi cloud tehnologija, a sve to putem aplikacija koje su već uveliko poznate svima.
Microsoft se potrudio da nam pruži proizvod koji će raditi ,,rame uz rame’’ sa Windows 10 operativnim sistemom, i predstavljen je “najsigurnijim Office-om” do sad.
Što je još važnije, Microsoft je u ovaj proizvod uključio niz funkcionalnosti namenjenih lakšoj saradnji među kolegama, karakteristike koje menjaju dosadašnje upravljanje projektima kao I međusobni rad u firmi.

office-3

Šta je to novo što Office 2016 donosi sa sobom?

Office 2016 nudi nove verzije Office desktop aplikacija za Windows, uključujući Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access.
Pretplatom na Office 365, klijenti imaju pristup i OneDrive online prostoru za čuvanje podataka, Skype for Business aplikaciji,a takođe i Delve-u i Yammer-u.

Neke od novih funkcionalnosti:

• Savršen za rad u Windows 10 operativnom sistemu
• Real time saradnja na dokumentima
• Tell me funkcija lakše pretrage alata
• Uvid u to ko sve radi na dokumentu
• Skype chat u toku rada u editoru
• Poboljšani attachment u Outlook-u
• Više grafikona i tabela
• Rad na dokumentu bez obzira na uređaj ili vašu trenutnu lokaciju

Ukoliko želite da među prvima saznate karakteristike najnovije verzije Office aplikacija, naša topla preporuka je da pogledate Webinar koji smo pripremili za Vas.
14.04.2016. u 11h , možete prisustvovati webinaru koji će biti posvećen temi –

Pratite najave novih iWebinara

Ukoliko vam se dopao neki od naših iWebinara, a želite da znate kada će biti sledeći i kakav ja plan tema, unesite svoju email adresu i obavestićemo vas o sledećim iWebinarima!

Novosti u Office-u 2016 – kroz praktične primere

Snimak iWebinara: