Office 2016 i Office 365 idealna kombinacija-praktični primeri

Pisanje tekstova, pravljenje prezentacija za sastanak, večite beleške i spiskovi, finansijski izveštaji i tabele su svakodnevnica savremenog poslovnog čoveka. Njegovu svakodnevnicu takođe čine i osnovne Office aplikacije koje pružaju obavljanje svih navedenih aktivnosti.

Poslovanje većine firmi se oslanja na primenu ovog vida aplikacija.

Međutim šta je to što svakodnevnicu savremenog poslovnog čoveka danas razlikuje recimo od svakodnevnice poslovnog čoveka 2000-e godine u Srbiji?

Osnovna razlika je to što savremeno poslovanje zahteva mnogo brži stil života i multitasking.
Savremenom poslovnom čoveku je potrebno da mu posao bude pristupačan, i kada nije u kancelariji. Takođe mu je veoma bitno da može da sarađuje i sa ljudima koji su u različitim delovima sveta u realnom vremenu. Želi da mu podaci uvek budu na dohvat ruke. Bilo da odgovara na mejlove iz kola, od kuće ili sa neke druge lokacije, produktivnost i efikasnost u svakodnevnim zadacima su mu prekopotrebni. I zato je svaka aplikacija koja ispunjava navedene kriterijume, veoma poželjna od strane velikog dela poslovnog sveta.

Office 2016 je verzija Office-a koja nudi prednosti cloud tehnologije, a sve to putem aplikacija koje su već uveliko poznate svima.
Ono što je posebno bitno naglasiti je to da Microsoft ovim proizvodom predstavlja veliki broj funkcionalnosti namenjanih lakšoj kolaboraciji sa ljudima iz okruženja, u životu savremenog poslovnog čoveka, karakteristike koje menjaju dosadašnje upravljanje projektima kao I međusobni rad u firmi.

microsoft-office-2016-logo

Pratite najave novih iWebinara

Ukoliko vam se dopao neki od naših iWebinara, a želite da znate kada će biti sledeći i kakav ja plan tema, unesite svoju email adresu i obavestićemo vas o sledećim iWebinarima!

Šta je to što Office 2016 pruža u sklopu pretplate na Office 365?

Office 2016 nudi nove verzije Office desktop aplikacija za Windows, uključujući Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access.
Pretplatom na Office 365, klijenti imaju pristup i OneDrive online prostoru za čuvanje podataka, Skype for Business aplikaciji,a takođe i Delve-u i Yammer-u.

Neke od novih funkcionalnosti:
Asistent u sortiranju mejlova
• Real time saradnja na dokumentima
• Office Groups
• Skype chat u toku rada u editoru
• Poboljšani attachment u Outlook-u
• Rad na dokumentu bez obzira na uređaj ili vašu trenutnu lokaciju

Ukoliko želite da među prvima saznate osnovne prednosti zajedničkog rada ove dve verzije Office aplikacija, naša topla preporuka je da pogledate Webinar koji smo pripremili za Vas.
12.05.2016. u 11h , možete prisustvovati webinaru koji će biti posvećen temi –

Idealna kombinacija: Office 2016 + Office 365 praktični primeri

Snimak iWebinara: