• You are here:
  • Home »

Spremni da sa nama podele svoje znanje

sasa tabakovic

Saša Tabaković
Vlasnik i direktor, Uridium

Idejni vođa i glavni motor kompanije Uridium. Uvek spreman za diskusiju o budućnosti informacionih tehnologija i način na koje one mogu pomoći kompanijama da lakše obavljaju svoje dnevne obaveze. Preko 20 godina iskustva u IT-ju gde je prošao ceo razvojni ciklus od razvoje, prodaje i poslovnog konstaltinga. Svakodnevni izazovi nisu umanjili njegovu želju za rešavanjem problema.

pavle pekovic

Pavle Peković
IT konsultant

IT konsultant, novinar, fotograf, IT istraživač. Diplomirao na Fakultetu Organizacionih Nauka gde je kratko i radio. Nakon toga uplovio u preduzetničke vode gde sam i danas. Više nego bogato iskustvo u raznim oblastima IT-ja i poslovanja!

igor franc

dr Igor Franc
Stručnjak za računarsku sigurnost

Bavi se informacionom bezbednošću i digitalnom forenzikom već više od 10 godina i 2014 godine doktorirao je na temu. Posle toga počinje da radi kao docent na fakultetu a pored toga osnovao je i agenciju za bezbednost podataka SECIT security consalting a radi i kao načelnik odeljenja za visokotehnološki kriminal Međunarodnog instituta za bezbednost u Beogradu.


miodrag ranisavljevic

Miodrag Ranisavljević
Osnivač, PoslovniSoftver.net

Miodrag Ranisavljević, od 2001. godine u poslu analize, razvoja, prodaje i implementacije poslovnog softvera. Mlad čovek koji je video i prednosti i mane postavljanja poslovnog softvera u firmama najrazličitije delatnosti. Od kompletnih do pojedninačnih rešenja, od knjigovodstvenih agencija do maloprodajnih objekata i sve izmedju. Od gotovih rešenja do namenskog softvera.

Dejan Tabaković Uridium

Dejan Tabaković
IT stručnjak

Beskompromisni borac za prava intelektualne svojine. Zaljubljenik u hardver. Vreme uglavnom provodi u cloud-u tražeći sveže ideje. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom stekao zvanje Grandmastera informacionih tehnologija.

Možda ste ovo baš Vi?
Javite se, možda možemo sarađivati...

Bavite se informacionim tehnologijama? Imate iskustva, znanja, želje i volje? Podelite svoju ekspertizu sa širom publikom i pomozite nam da zajedno pomognemo kompanijama i pojedincima da na najbolji način razumeju ovu, na žalost, još uvek "egzotičnu" oblast: IT.