Upravljivi IT servisi – edukativni webinar

Da li želite da Vam IT troškovi budu prepolovljeni?

Isprobani na primeru naše kompanije Upravljivi servisi nam omogućavaju fokusiranje na ključne oblasti našeg poslovanja uz znatno niže IT troškove.

Analize pokazuju da su 46% od organizacija koje koriste upravljive servise snizile svoje godišnje troškove IT-ja za 25%, a 13% njih je ostvarilo i preko 50% uštede na IT-ju.

Zbog toga Vas ovom prilikom pozivamo  da se prijavite za online webinar iz razloga jer smatramo da će Vam tematika koja će biti predstavljena putem webinara izuzetno koristiti u budućem poslovanju i unapređenju istog.

Saznaćete kako možete preduhitriti svakodnevne probleme koji se javljaju prilikom primene IT-ja u Vašem poslovanju i kako možete povećati uštedu.

Nedavno održan semina sa sličnom temom “Ukrotite IT” je bio veoma uspešan. Odziv je bio i više nego zadovoljavajući. Naš naredni korak je upoznavanje zainteresovanih partnera sa osnovnim karakteristikama Upravljivih servisa.

Pratite najave novih iWebinara

Ukoliko vam se dopao neki od naših iWebinara, a želite da znate kada će biti sledeći i kakav ja plan tema, unesite svoju email adresu i obavestićemo vas o sledećim iWebinarima!

Primena Upravljivih servisa u različitim delatnostima u svrhu rešavanja IT problema koji ometaju svakodnevni rad zaposlenih, kao i predstavljanje svih prednosti koje bi Upravljivi servisi doneli vašem poslovanju.

Ako želite povećanje produktivnosti a u isti mah uštedu novca i vremena u vašem poslu, naša topla preporuka je da pogledate Webinar koji smo pripremili za Vas.

Neke od tema koje će biti obrađene na webinaru su:

  • IT izazovi
  • Problemi sa tradicionalnim pristupima
  • Primer troškova prekida u radu
  • Korist i prednosti Proaktivne podrške
  • Detalji proaktivnog IT rešenja
  • Kako funkcionišu upravljivi servisi?

Snimak iWebinara: